Det Glade Køkken

Med Maja som din madvært

}
Hvornår og hvor ofte køkkenet åbner, har du indflydselse på

Vi starter op, når I er minimum 4 deltagere. Skynd dig og fortæl os, at du er interesseret.

Online

Du får et link på e-mail, som du blot skal klikke på for at få adgang. Livsglæder.nu hjælper med teknikken, hvis du har behov.

Gratis de første 4 uger, herefter 362 kr. per måned

Du betaler for én måned ad gangen, og der er kun én måneds binding.

Om oplevelsen

Mad gør glad. Så simpelt kan det siges. Men er det virkelig så let? Det kan det blive. Jeg vil i hvert fald gøre mit for, at vi i løbet af et par hyggelige timer kan kreere noget lækker mad sammen.

Med mig på sidelinjen af dit køkken kan du lave varieret og budgetvenlig mad med masser af smag. Det kan både være mad fra det traditionelle danske køkken, det italienske eller det asiatiske køkken.

Forud for vores køkkenstund sender jeg dig opskrift og indkøbsliste, så du på bedste vis kan blive klar til tilberedningen af vores lækre måltid. Sammen vil vi trin for trin arbejde os igennem dagens opskrift.

Del historier og anekdoter, mens kartoflerne koger

Jeg tager imod dig, når du kommer ind i det online-rum, hvor vi alle mødes. Jeg har på forhånd læst dagens avis og udvalgt en række artikler, som jeg tror, vil interessere jer. Men I er også selv med til at bestemme, hvilke artikler I foretrækker at høre.

Vi giver os altid tid til at tale om artiklerne undervejs. Måske har du mere viden om emnet, som du har lyst til at dele? Måske har du kommentarer eller anekdoter? Eller måske sætter du stor pris på at lytte til andre menneskers viden og erfaringer? Der er plads til det hele.

Nemt at komme online

Du mødes med mig og de andre deltagere via internettet: Du får et link fra Livsglæder i en e-mail, og når du klikker på det, kommer du direkte til madoplevelsen.

Livsglæders digitale setup er meget simpelt, og de hjælper dig gerne, hvis du er usikker på, hvordan det der med linket fungerer.

Din madvært: Maja Larsen

Hej, jeg hedder Maja.

Jeg er en STOR madelsker og tilbringer gerne en masse tid sammen med dem, jeg holder af – ofte forkæler jeg dem med en lækker kage eller et godt måltid mad.

Til daglig læser jeg til pædagog i Århus, men jeg elsker at tilbringe tid i køkkenet og finder det tilfredsstillende at lave et lækkert måltid mad, som jeg kan dele og nyde med andre. Jeg har oplevet mange forskellige madkulturer på mine rejser rundt i verden, og jeg har været på kokkeskoler i Vietnam, Sri Lanka og New Zealand.

Jeg går også meget op i den æstetiske del af madlavningen og anretter gerne et måltid mad, så det også ser indbydende ud.

For mig er mad og madlavning et samlingspunkt og lig med mange gode stunder og oplevelser.