Jazz med Otto

Med Otto som din musikvært

}
Torsdage kl. 20-21

Lyt med fra den torsdag, der passer dig bedst.

Online

Du får et link på e-mail, som du blot skal klikke på for at få adgang. Livsglæder.nu hjælper med teknikken, hvis du har behov.

415 kr. per måned

Du betaler for én måned ad gangen, og der er kun én måneds binding.

Om oplevelsen

Man kan altid sætte en CD på med jazz, høre jazz i radioen eller måske finde en spilleliste på internettet. Men når jeg spiller ”Jazz med Otto” hver torsdag klokken 20, får du en mere intim oplevelse: Du opdager god musik og bliver en del af et fællesskab sammen med de andre jazzinteresserede lyttere. 

Lyt til Jazz med Otto sammen med andre

Indimellem den gode musik er der mulighed for at, at du kan fortælle om gode minder med musikken, ligesom jeg deler ud af min viden og anekdoter. Måske har jeg også et spørgsmål til musikken, vi hører, som du kan tænke over, mens den spiller. Eller anbefalinger til noget særligt, du skal lytte efter.

Der bliver i hvert fald rig mulighed for at nyde den gode musik sammen med alle os andre, som også elsker jazz.

Nemt at komme online

Du mødes med mig og de andre deltagere via internettet: Du får et link fra Livsglæder i en e-mail, og når du klikker på det, kommer du direkte til musikoplevelsen.

Livsglæders digitale setup er meget simpelt, og de hjælper dig gerne, hvis du er usikker på, hvordan det der med linket fungerer.

Din musikvært: Otto Sammy

Hej, jeg hedder Otto.

Jeg læser musikvidenskab på universitetet, er jazznørd og pianist. Men først og fremmest elsker jeg musik, både når jeg lytter alene med mine høretelefoner, og når jeg er omringet af mennesker til koncerter.

Det fascinerer mig, hvordan musik både kan give dybt personlige oplevelser og samtidig skabe fællesskaber. Begge slags oplevelser vil jeg gerne dele med andre. Musik kan snakke direkte til en, men den bliver heller ikke dårligere af at blive delt.