Ugen i Udlandet

Med Sisse som din avisvært

}
Torsdage kl. 16-17

Vi starter op, når I er minimum 4 deltagere. Skynd dig og fortæl os, at du er interesseret.

Online

Du får et link på e-mail, som du blot skal klikke på for at få adgang. Livsglæder.nu hjælper med teknikken, hvis du har behov.

483 kr. per måned

Du betaler for én måned ad gangen, og der er kun én måneds binding.

Om oplevelsen

Kom med uden for Danmarks grænser og få et dybere og bredere perspektiv på verden omkring os.

I Ugen i Udlandet vil vi se nærmere på verdenssituationen og opdatere os på aktuelle emner og nyheder fra udlandet. Vi vil dykke dybere ned i vigtige, alvorlige, spændende og sjove ting og begivenheder, der præger det internationale nyhedsbillede og sammen udvide vores perspektiv og snakke om emnerne.

Timen vil være en blanding af  præsentation af udvalgte emner, artikeloplæsning, snak, debat og hygge, og den er oplagt for dig, der ønsker et anderledes udlandsperspektiv, end hvad den danske nyhedsstrøm byder på.

Nyheder og perspektiver sammen med andre

Jeg tager imod dig og de andre deltagere i vores online møderum.

På forhånd udvælger og researcher jeg mellem tre og fem temaer til hver gang, som jeg mener er relevante og spændende for verdenssituationen. Jeg præsenterer og fortæller om de forskellige emner, og derefter tager vi en spændende snak og debat om dem – og om løst og fast, her er plads til det hele.

Vi dykker ned under overfladen og forsøger at belyse emnerne fra forskellige vinkler og besvare de spørgsmål, der dukker op. Jeg glæder mig til en hyggelig og faglig time ’ud i verden’ sammen med dig!

Nemt at komme online

Du mødes med mig og de andre deltagere via internettet: Du får et link fra Livsglæder i en e-mail, og når du klikker på det, kommer du direkte til Ugen i Udlandets nyheder og nærvær.

Livsglæders digitale setup er meget simpelt, og de hjælper dig gerne, hvis du er usikker på, hvordan det der med linket fungerer.

Din avisvært: Sisse Andreasen

Hej, jeg hedder Sisse.

Jeg er uddannet journalist med et internationalt speciale og bor og arbejder som freelancer i London.

Jeg har altid været tiltrukket af verden udenfor Danmarks grænser – og så er jeg en rigtig sprognørd oveni hatten. Det har givet mig et hav af oplevelser, erfaringer og indsigter, som jeg hellere end gerne vil dele med dig. Blandt andet har jeg boet flere år i Rom og nu bor jeg på sjette år i London.

Mit internationale udsyn har forstærket min opfattelse af, hvor vigtigt det er at formidle, forklare og forstå, hvad der sker i verden omkring os – og ikke mindst, hvordan det påvirker os i Danmark. Så jeg vil glæde mig til at lære dig at kende og dele mine perspektiver med dig – fra Berlusconi til Brexit og alt derimellem.